Minusta - Om mig


Olen syntynyt vuonna -76. Asun Pohjois-Kirkkonummella Evitskog-nimisessä kylässä, 60-luvulla rakennetussa rintamamiestalossa. Mieheni "harrastus" on talomme remontointi. Minun intohimoni ovat kukat, ja pysyttelen mieluusti puutarhassani.

Perheeseemme kuuluu kaksi kaunista tyttölasta, toinen teini ja toinen viisivuotias, sekä kaksi maatiaiskissaa.

Työkseni valmennan, ratsutan ja opettelen hevosia sekä ihmisiä hevosten kanssa. Työpaikkani on vanhempieni pitämä talli, joka sijaitsee kotitaloamme vastapäätä.
miakainulainen.comJag är född -76, bor i norra Kyrkslätt i en by som kallas Evitskog. Vi bor i ett egnahems hus som är bygt på -60 talet. Min man har som "hobby" att remontera vårt hus. Min passion är blommor och jag håller mig i trädgården.

Till vår familj hör två vackra flicke barn, en tonnåring och en fem åring samt två bond katter.

Jag jobbar som tränare, jag berider och lär hästar samt människor med hästar, och mitt emot vårt hus är mina föräldrars stall var jag jobbar.

miakainulainen.com

4 kommenttia:

 1. Ihanan kuva sinusta ja hevosista.

  VastaaPoista
 2. Hieno kuva! Taisin liittyä vahingossa toisen kerran lukijaksesi. No, ei kai se haittaa. Aiempi liittyminen oli vanhalla profiililla liittyen entiseen blogiini. Nyt kun liityin, vanha profiilikin vaihtui.. ;O) Olenpa nyt tuplalukija ilmeisesti! Mulle ei tullut päivityksiä johtuen vanhasta profiilistani..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, no mutta mitäs sen parempaa kun tuplalukija! Todella tehokasta. =)

   Poista

Ilahdun todella paljon kun jätät kommentin! Kiitos!
Jag blir jätte glad när du lämnar en kommentar! Tack!