maanantai 24. joulukuuta 2012

maanantai 3. joulukuuta 2012

Jouluinen haaste

Näin talvisin netti on pullollaan haasteita ja tunnustuksia - mikä on mielestäni hyvä juttu, ei jää ihan kuolleeksi nämä blogit ja itse tykkään varsinkin niistä missä pitää kertoa vähän jotain itsestään - saa vähän kurkata toisten blogilaisten arkipäivään!

Sain nyt haasteen Vain tuoksua mintun ja ruusun Runner Beaniltä - kiitos siitä! Haasteena pitäisi kertoa neljästä jouluun liittyvästä asiasta. Ja näin joulun alla, mitäs sen mukavampaa!

Lempijoulukukka...
Perinteistä joulukukista se on ehdottomasti Hyacintti! Hyacintissä tykkään sen tuoksusta! Huono puoli on kestävyys, liian lyhyt mielestäni.
Uusista joulukukista ehdoton suosikki on jouluruusu, mutta myös kielo ja orkidea kuuluvat suosikkeihin! Ja värinä valkoinen tai hento vaaleanpunainen, tietenkin.


Kieloja, Hyacintteja, Orkidea, Jouluruusu sekä Esikko

Joululaulu joka virittää jolutunnelmaan...
Olen todella herkkä joululauluille. Rakastan mennä kirkkoon (siis en ole kirkkoihminen enkä uskovainen sillai muuten) joulun aikana ja laulaa/kuuntelemaan Kaunimmat Joululaulut på svenska (tietenkin). Minulla on pitkä lista lauluja jotka saa mut nyyhkyttämään. Yksi suomalainen ehdoton suosikkini on Katri Helenan laulama Joulumaa.

Vanhempi tyttäreni koulun Luciana vuonna 2009

Tätä jouluvalmistelua en ole koskaan jättänyt tekemättä...
Mun paperitähtönen, se on mulle tärkeä. Toinen on kyllä varmaan joulukuusi. Tuntuisi hiukka hassulta viettää joulua ilman kuusta.

Tyttären koristama kuusi vuonna 2010, hän oli silloin 4v.

Joulun tuoksu...
Joulun tuoksu on hyacintin, puulämmitteisen joulusaunan, kuusenoksien ja kynttilöiden!

Haaste pitäisi lähettää eteenpäin neljään blogiin. Minä lähetän ne randomina seuraaville:

Gardenia
Pientä piharemonttia
Granbo - mitt paradis
Pilvipuutarhassa puuhastelua

Vastaa kysymyksiin: Lempijoulukukka..., Joululaulu joka virittää joulutunnelmaa..., Tätä jouluvalmistelua en ole koskaan jättänyt tekemättä...., Joulun tuoksu...., linkitä blogiin josta sait haasteen ja lähetä eteenpäin neljään blogiin.

lauantai 1. joulukuuta 2012

Pikkujoulu

Nyt kun niin harvoin täällä käy, voisi otsikoksi joka kerta laittaa että "kuulumisia".

Vielä pari päivää sitten (24.11) takapihan penkissä näytti tältä



Nyt rappusilla näyttää tältä


Tänään vapaapäivän kunniaksi lapioin lunta kukkapenkkeihin (kukkien talvisuojaus), laitoin jouluvalot ja sisällä tuli vähän joulusiivottua. Mies paistoi kinkkua kun minulla on jo ollu kova joulukinkun himo ainakin viikon. Hyvää pikkujoulua kaikille!

Hyasintin tuoksua

rakas joulutähti