sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Bättre sent än aldrig...

Parempi myöhemmin kun ei milloinkaan, tai miten se nyt menee näin suomeksi... Eli vihdoin nuo minunkin Syysmyrkkyliljat kukkii. 

Syysmyrkkyliljat/alastonimpi - (Colchicum autumnale) - tidlösa (nakna jungfrun)


Muuten kuuluu ihan samaa - tylsää. Puutarha on ruma, eikä siellä voi mitään tehdä. Tai kai siellä nyt voi, mutta kun ei tee mieli... 


16 kommenttia:

 1. Oho.. no parempi tosiaan myöhään kuin ei milloinkaan. Omakin puutarha on ihan ruma ja ei kutsu ollenkaan. Olenkin siirtynyt jo sisätiloihin =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosin syksyn ainoa hyvä puoli, malttaa/halua olla sisällä! =)

   Poista
 2. Moikka!

  Minulla ei ole vielä ollutkaan näitä Syysmyrkkyliljoja..mutta tässä viikolla huomsin, että keväällä istuttamani jouluruusu on alkanut työntää kukkia mullasta, se on jotenkin niin liikuttavaa, toinen on niin sitkeä. Harmi vaan, että päivällä kun/jos nyt sattuu aurinko paistamaan, olen töissä, joten kuvia niistä ei tahdo keretä ottamaan.
  Nyt on niin pimeetä ja synkkää, puutarha odottaa lunta ja se tekisi meille puutarhureillekin ihan hyvää..vähän pakkasta ja hento lumikerros, niin jopa maailmakin kirkastuisi. Nyt yrittä aurino pilkistää pilvien välistä ja se piristää kyllä kummasti.
  Mukavaa viikon jatkoa kuitenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, no ehkä jonain viikonlopun päivänä saat hienon kuvan jouluruusustasi ja jaat sen meidän kanssa sitten. =)

   Poista
 3. Puutarhassa tosiaan ei juurikaan tule oltua; siellä on niin märkääkin, että ihan on sääli nurmikkoa. Onneksi voi valaista tätä pimeyttä kynttilöillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi meillä on loiva rinne tontti niin tuo nurmikko saa olla melko kuiva vaikka tulis vähän enemmänkin vettä.

   Poista
 4. Pimeällä on kiva vilvoitella saunan jälkeen terassilla kynttilöiden valossa,kun pihan karuus ei pistä niin silmään :)

  VastaaPoista
 5. Kun on kunnolla etäisyyttä puutarha-asioista, ne ehkä sitten kesällä taas vähän inspiroi. Tai sitten ei..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aivan, eli jää nähtäväksi... tosin, yleensä kaikki innostaa keväällä (ainakin minua), joten eiköhän sinne puutarhaan sitten taas löytää tiensä. =)

   Poista
 6. Mielenkiintoinen kukka, mulla ne on nupulla. Hyvin ovat selvinneet jo kahdesta lumisateesta, mahtavatkohan aueta tälle vuodelle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo eikö olekin vähän yllättävä kukka, meillä viikko todella kovia pakkasia yöllä (lähemmäs -10) joten yllätyin todellakin että ne vielä sinnittelee.

   Poista
 7. Olen jakanut sinulle tunnustuksen, käyppä täällä http://parasta-aikaani.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. Hei, Cosmos! Jaoin sinulle blogissani haasteen, joka toivottavasti on mieluinen. Minusta ainakin oli mukava palata mietteissä viime kesään tämän harmauden ja pimeyden keskellä. Eli haaste on esitellä kuusi kuvaa kesästä. Aiheen saat vapaasti valita itse;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Runner Bean! Piristää varmasti näin pimeyden keskellä!

   Poista

Ilahdun todella paljon kun jätät kommentin! Kiitos!
Jag blir jätte glad när du lämnar en kommentar! Tack!