maanantai 23. joulukuuta 2013

Ilmoja pidellyt...

...tai miten se nyt menee. En ole muuten koskaan ymmärtänyt tuota sanontaa... Voisiko joku sivistää?

Mutta siis joo... vettä tulee solkenaa (siis häh... eikö solki ole jotain ihan muuta...? Mä en kyllä mitään ymmärrä...) ulkona on vuorokauden ympäri meillä täällä eteläsuomessa +5 astetta ja nyt kaiken kukkuraksi on taas vaihteeksi kova tuuli... myrsky... toooosi joulukeli.... NOT!

Näin tänään sateenkaaren... Siis oikeasti...?!?! Kuinka tavallista on nähdä sateenkaari joulukuussa? Ja mielestäni olen pari kertaa myrskyiltoina ikään kuin kuullut ukkosen jyrinän, tosin se voi ehkä olla jokin naapurista myös....Sain tänään ensimmäisen joululahjani!! Niin ihana! Huom maaorkidea (Ludisia discolor), tuo pieni kukkainen oikealla! Uuuuh, toivottavasti en tapa tuota. Se on niin hirmu söpö!
Kinkku on uunissa ja joulukuusi koristeltu. Piparikakku on uniikki ja joululaulut pyörivät loopilla mun korvassain... On se vaan niin ihanaa!

Hyvää Joulua Kaikille!!9 kommenttia:

 1. Hyvää ja rauhaisaa joulua sinulle.

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, kiitos! Ja samoin Sinulle!

  VastaaPoista
 3. Hyvää joulua! Kyllä meilläkin on soineet joululaulut, mutta myös muut. Boom Kah sinnekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Boom Kah sentään... meillä se vaihe on jo ohi, onneksi... =) Hyvää Joulua!

   Poista
 4. Sateenkaari joulukuussa, oho ! Ja tuo maaorkidea on suloinen. Rauhallista Joulua!

  VastaaPoista
 5. Hyvää joulua ja parempaa tätä vuotta (ainakin kelien puolesta) täältä! Onpas hurjaa jotenkin tuo sateenkaari... ja hauskoja kielellisiä huomioita :)

  Tuo ludisia on supersymppis. Minulla on yksi iso Plantagenista ostettu jo kolmatta vuotta. Ihastuin siihen joulunaikaan ihan päätä pahkaa ja pakko se oli silloin napata mukaan. On ollut samassa purkissa siitä saakka ja Lidlistä nappasin mukaan pari pienempää erivärisillä lehdillä samana vuonna. Lehdet ovatkin kaiketi ne erottava tekijä, joiden eri sävyjä arvostetaan. Ovat kyllä käsittämättömän kiitollisia, nytkin availevat parhaillaan kymmeniä nuppujaan. Vähän lisäsin kestomultaa juurille, kun alkuperäinen turvetyyppinen oli vähentynyt ja kokeilen vaihtaa mullan keväällä... Kastelen aina kun muistan (=harvoin). Taidankin mennä niitä katselemaan samantein ja kertoa miten heitä kehuin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Samoin! Hienoa kuulla Ludisiasta! Olinkin yllättynyt kun googlasin että se olisi helppohoitoisin orkidea. Joten ehkä saan sen viihtymään täällä!

   Poista

Ilahdun todella paljon kun jätät kommentin! Kiitos!
Jag blir jätte glad när du lämnar en kommentar! Tack!