lauantai 18. heinäkuuta 2015

Puutarhani uudet asukkaat

Ovat tässä... Ei niin toivottuja...
Prkl...!!! Onko muilla samat kaverit puutarhassa? Miten olette toimineet? Ja oletteko saaneet tulosta?

10 kommenttia:

 1. Odotan kauhulla, milloin nuo kamaluudet ilmestyvät meillekin.

  VastaaPoista
 2. Yööök! Noita en ole puutarhassani nähnyt. Joitakin muita isoja etanoita on, mutta ne ovat ruskeita, tuo oranssi raita puuttuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. peltoetana tai ukonetana, joo, niitä toivoisin mielummin...

   Poista
 3. Apua, niitä on jo teillä!!! Etkös sinäkin asu Kirkkonummella? Meillä ei ainakaan vielä ole näkynyt ja kotiloissakin olisi ihan riittävästi vaivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, täällä naapuri, kohta näitä on sinullakin. No ei, mä luulen että olen saannut ne jonkun kasvin kylkiäisenä. Kiva...

   Poista
  2. Taidan harkita asfalttia siinä vaiheessa, kun nuo nilviäiset tänne ilmestyvät. Tai muutan kerrostaloon, jolloin sen asfalttipihan saa yleensä kaupan päälle. Huhhuh!
   Saisitkohan ne vielä jotenkin kuriin omassa puutarhassasi? Tai siis hävitettyä. Kurissahan niitä ei ilmeisesti pysty pitämään.

   Poista
  3. Norjassa ja Ruotsissa ovat jo keksineet keinot hyvillä tuloksilla. Sitä pitää vielä opiskella ja mielestäni viimeksi kun siitä luin niin suomesta ei tietenkään sitä valmistetta saa...Luonnollinen etanan vihollinen (joku bakteeri tai parasiitti tai muu) jota kastelemalla puutarhaa saa ne tapettua. Eli toivoa on! ...kai...

   Poista
 4. Iiiik..! Ei ole vielä noita näkynyt, mutta olen odottanut kauhulla sitä päivää! Kyllä tavalliset kotilot ovat ihan viattomia noihin verrattuna. Pidetään peukkuja, että löytyy oikea torjunta-aine niille ja pääset niistä eroon.

  VastaaPoista

Ilahdun todella paljon kun jätät kommentin! Kiitos!
Jag blir jätte glad när du lämnar en kommentar! Tack!