maanantai 19. lokakuuta 2015

Kaikki tekemättä

Talvi yllätti puutarhailijan... Tai ainakin laiskan puutarhailijan... Tai jotai...

Mitään en ole saannut aikaiseksi... En ole talvisuojannut, vaikka vannoin että joka syksy talvisuojaan talvisuojaushupuilla Mangolian, syysyrikän, englantintilaiset ruusut ja muut talven arat, jotka talvehtii hyvin jos on paljon lunta, mutta... Kun suomen talveen ei voi luottaa.

Mangoliani kukki hienosti tänä kesänä kun olin huputtanut sen talven yli. Eli kannattais vaivautua. Ehkä mä vielä ehdin...

Mutta hei, tämä kukki! Mulla on ollut nämä sipulit varmaan ainakin kolme vuotta. Luulin että tein jotain väärin... Ehkä teinkin, mutta nyt se ainakin kukkii!


2 kommenttia:

  1. Mulla oli muutama viikko sitten ihan samat tunnelmat kun tuli pakkaset... terassihortensiat jotka oli tarkoitus siirtää varastoon paleltuivat (luulen niin)... pelakuut ehdin viedä varastoon ja harsoa päälle ja vasta tällä viikolla katsoin ovatko hengissä - siellä peiton alla täydessä kukassa jokainen!!!

    Onneksi tuli nyt taas plussa kelit - jospa me vielä ehdittäisiin tehdä kaikenlaista ??! Me saatiin nyt uudelle pihalle kaivuri ja voisi vielä yrittää kylvää nurmikon tälle syksyä.

    VastaaPoista
  2. Vielä ehtii, ainakin Etelä-Suomessa...

    VastaaPoista

Ilahdun todella paljon kun jätät kommentin! Kiitos!
Jag blir jätte glad när du lämnar en kommentar! Tack!