lauantai 29. syyskuuta 2012

Kärhö kauneutta

Vielä kukkii kärhöt!
Rakastan kärhöjä, kuka niistä nyt ei tykkäisi... 

kuvat otettu tämä vuoden aikana

alpina 'nimetön'


'Hagley hybrid'

alpina 'Riga'

'mrs bareman'

alpine 'pink flamingo'


viticella 'Avant-garde'

'Rouge cardinal'


viticella 'Polish spirit'


'Nelly Moser'


'Pink Fantasy'


'Rouge Cardinal'
'multi blue'
'Dr. Ruppel'
viticella 'Södertälje'
'nimetön'26 kommenttia:

 1. Todella kauniita kärhöjä! Kärhöhulluus iski minuun tämän kesän aikana ja istutin vielä viime metreillä nyt pari päivää sitten kaksi uutta kärhöä. Toinen on sama kuin sinun "nimetön alpina" eli alpina Pamela Jackman ja toinen keltainen Golden tiara.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okay kiitos tiedosta! Juu kärhöt on niin ihanan ihquja!! =)

   Poista
 2. Minulla on myös herännyt kiinnostus kärhöjä kohtaan. Neon vaan niin ihania! Mulla on vain tuo"jackmannii" pihassa nyt, mutta ensi kesänä laitan lisää erilaisia lajikkeita. Toinen uusi kiinnostuksen kohteeni on pionit!

  VastaaPoista
 3. Ihania kärhöjä, kukkien värit ovat niin herkullisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös, varsinkin tuo tummanviinipunainen on minun lemppari.

   Poista
 4. Kärhöt on ihania!
  Onneksi niille löytyy paljon paikkoja pihalta:)

  VastaaPoista
 5. Voi kuinka montaa kaunista lajia oletkaan puutarhasi hommannut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, olen vähän tällainen hamstraaja kukkien suhteen. =)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Hei nyt vähän nolottaa myöntää mutta en löydä sun blogia ja sun profiili on salainen (ainakin minulla ei ole oikeuksia nähdä sitä)

   Poista
 7. Onpas sulla montaa erilaista lajia kärhöjä. Kärhöt ovat kyllä todella upeita,mutta itse en saa niitä millään menestymään :C

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten olet istuttanut ne? Oletko istuttanut tarpeeksi syvälle ja laittanut hiekkaa "kaulalle"?

   Poista
 8. Upeita kärhöjä! Minkälaisia köynnöstukia sinulla niille on, vai kasvaako sinulla niitä puiden ja pensaiden oksilla? Olen itsekin hurahtanut kärhöihin ja odotan jo ensikesäisiä vierailuja Sofianlehdon puutarhakeskuksessa. Sinulla on muutenkin ihana puutarha, niin romanttisia väriyhdistelmiä! Puutarha-ahdistus on minullekin tuttu juttu. Yksi kesä meni melkein kokonaan sitä potiessa. Nyt on löytynyt tasapaino ja osaan nauttia sekä tekemisestä että tekemättä olemisesta. Olen muuten melkein naapurista, siitä Veikkolasta:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Naapuri! =) Jotkut saa kivuta tukia päin, toiset kasvavat kalliota vastaan, toiset aitaa kohti... vähän siellä täällä niitä kasvaa. Tukina toimii eniten noita tukiverkkoja joita käytetään rakennuksiin. Laitan varmaan joskus niistä kuvan.

   Poista
 9. Löysin tänne,kiva, ehdottomasti lisään kärhöjä ensi keväänä.Nyt on aikaa selailla putarhablogejakin lumitöiden lomassa!

  VastaaPoista
 10. Hei Cosmos! Olen tekemässä köynnösesitystä puutarhakouluun. Ja kun itse pääsin asiaan vaikuttamaan, otin aiheekseni kärhöt:). Teen tekstiosan erikseen, mutta tuntiesitelmää varten ajattelin esitellä kuvia. Sinulla on täällä niin upeita kuvia kärhöistä, että voisinko käyttää niitä? Lisäisin jokaisen kuvan alle blogisi nimen, niin ettei lähteestä jäisi epäselvyyttä. Enkä tietenkään jakaisi kuvia kenellekään:).

  VastaaPoista

Ilahdun todella paljon kun jätät kommentin! Kiitos!
Jag blir jätte glad när du lämnar en kommentar! Tack!