sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Tulihan se siltä

Noniin, tulihan se sieltä - takatalvi nimittäin. Saakelisoikoon.... Jos mitään positiivista siitä voi repiä niin onneksi ainakin meillä tuli lumi ensin, ja sitten vasta on luvattu pakkaset. Silloin pienillä kukan aluilla on lämmintä lumipeitto ja ehkä kestää ihan hyvin koveimatkin pakkaset.

Noin viikoksi on nyt sitten luvattu todella kylmiä öitä tänne etelään (-10 jopa) ja päivisin ei päästä kun nollan tietämiin vaan. Vähän muuta kun viimeviikon +10... Niin se muuttuu...

Nyt yöllä meillä oli -15 joten hiphei ja hurr... Olin sitäpaitsi jättänyt parvekelaatikot ulos, koska noin kylmää ei ollut luvattu. Nyt jää todellakin nähtäväksi miten sitkeitä Narcissit ovat...

Talvikuvat on niin masentavia, joten siksi valitsin mielummin tällainen ilontuoja tähän postukseen - ihana heppani! <36 kommenttia:

 1. Niin, taisi tulla varsin talvinen ilma. Meillä oli aamulla -12, eikä plussaa päivänkään aikana ole ollut. Onneksi aurinko paistaa ja kalenteri näyttää maaliskuuta, joten vielä päästään keväästäkin nauttimaan.
  Minäkin unohdin narsissit ulos ja vähän olivat aamulla lotkolla. Aurinko on kyllä niitä piristänyt, joten ehkä selviävät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hienoja jos sun narsissit selvisi, mä vähän luulen että suurinosa minun ehkä ei tule selviämään....

   Poista
 2. Torstaina pitäisi lämmetä uudestaan, nostin omat taimeni sisään pakkasta pakoon muutamaksi päiväksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo onneksi!! Mä alan kanssa nyt pari yötä vielä nosteleen niitä edes takasin ja sitten jätän ne taas ulos. noin -5 ne kestää hyvin, mutta kun säätiedotus lupas jotain -5 ja kun heräsin aamulla mittari näytti -15... saakelin säätiedotus!!

   Poista
 3. Onneksi nyt on jo lämmennyt ja ei ainakaan mitään kovia pakkasia sääennustuksessa ollut näkyvillä :)

  VastaaPoista

Ilahdun todella paljon kun jätät kommentin! Kiitos!
Jag blir jätte glad när du lämnar en kommentar! Tack!