sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Tyytyväinen - Nöjd

Kun kerran nyt on niin lauha sää, ajattelin pistää ränttäliksi... Kaikki parveke laatikot on täytetty hyacinteilla ja jouluruusuilla sekä kanervakasveihin kuuluva Erica! Kerrankin olen itse tyytyväinen lopputulokseen, ja niistä tulee vielä hienommat kunhan hyacintit alkavat kukkia!

När de nu är så himla varmt ute, så tänkte jag slå på stort... Alla lådor fyllde jag med hyacinter, julrosor och Erica som hör till klockljungsläkte! För en gångs skull är jag själv nöjd med resultatet och de blir ännu finare bara hyacinterna börjar blomma!

Hyacintteja, Ericaa, Muratti, Jouluruusuja1 kommentti:

  1. Hei kaikki Puutarha Ystävät!
    Olen haaveillut löytäväni listan jossa suomalaiset puutarhablogit löytyisivät kasvuvyöhykkeet mukaan. Siitä olisi hyötyä, etenkin meille haastavammilla vyöhykkeillä eleleville, mutta se olisi myös hauskaa ja opettavaista. Ja ehkäpä samalla vyöhykkeellä olevat puutarhablogistit voisivat innostua järjestäämään tapaamisia keskenään tai osaavat auttaa ja vinkata hyvistä tapahtumista. Tartu haasteeseen, lisää oma puutarhasi listaan oikean kasvuvyöhykkeen alle ja halutessasi laita linkki tälle sivulle omaan blogiisi!

    Linkki PUUTARHABLOGIT VYÖHYKKEITTÄIN LÖYTYY TÄSTÄ: http://karolinanpuutarha.blogspot.com/p/suomalaiset-puutarhat-kasvuvyohykkeen.html

    VastaaPoista

Ilahdun todella paljon kun jätät kommentin! Kiitos!
Jag blir jätte glad när du lämnar en kommentar! Tack!