sunnuntai 5. elokuuta 2012

Kesäkana

Kun olin lapsi meillä oli kotona paljon kanoja, lampaita, kaneja, kissoja, hevosia (niitä on siis vieläkin - jopa työksi asti), koiria, pari kesää kesäpossuja, pari vuotta vuohia jne jne. Luulen että ainoa eläin mitä meillä ei ole ollut on lehmä.

Nyt täällä minun kodissa on siis ainoastaan pari kissaa. Äitini luona (tien toisella puolella) missä olen töissä, on kolmenkymmenen hevosen talli, neljä koiraa ja tallikissoja.

Mieheni ei ole mikään eläin ystävä, mikä on vähän yllättävää miksi se sitten jaksaa olla minun kanssa... heh.. no en minäkään ole mikään fanaattinen eläinlover, kai se juuri tuosta eläin määrästä johtuu. Eläimet on aina ollut eläimiä kun kasvaa tuollaisessa laumassa missä tulee ja menee, siis syntyy ja kuolee eläimiä. Toki rakastan kissojani ja hevoseni ja niitä hevosia jota koulutan. Mutta en haluasi koko ajan lisää eläimiä. Esim meille ei kyllä varmaan koskaan tule koiraa, mikä jotenkin on monen mielstä vähän yllättävää.

Kanoja sen sijaan voisin mielellä hankkia. Nehän kun on kunnon hyöty eläimiä! Mutta jotenkin se nyt on vain jäännyt vaikka omakotitalossa ollaan asuttu jo jonkin aikaa. Mutta nyt vasta törmäsin kesäkanoihin! Siis voit "vuokrata" kanat kesän yli ja sitten syksyllä ne saa palautaa kasvattajilleen. Kui kätevää! Tämä laitetaan ehdottomasti harkintaan ensi kesäksi!

Jos haluat lukea enemmän kesäkanoista www.kanayhdistys.com

6 kommenttia:

 1. Mä niin haluaisin kesäkanoja,mutta isäntää en ole saanut, vuosien pehmityksestä huolimatta,suostumaan asiaan :c

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi höh näitä isäntiä joita aina pitää pehmittää... =)

   Poista
 2. Mielenkiintoinen tuo kesäkanajuttu! Sitä täytyy harkita :)

  VastaaPoista
 3. Justiinsa tupsahdin alas heposen selästä (siis ihan tarkoituksella ;) ) ja päätin vähän surffailla... Kesäkanat eivät kyllä varmaan meillä noitten meidän hurjien kissojen takia selviäisi, mutta hauska kuulla vaihtoehdosta. Saisikohan jostain jonkun syöpöttelemään vain vuohenputkea?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneksi tarkoituksella, ei ole kiva tupsahtaa alas yllättäen. =)
   Jos löydät sen vuohenputken syöpötteliän, ilmoitathan tännepäin myös, täällä olis sille nimittäin vähän hommia! =)

   Poista

Ilahdun todella paljon kun jätät kommentin! Kiitos!
Jag blir jätte glad när du lämnar en kommentar! Tack!