maanantai 11. helmikuuta 2013

Posliinikukka - Hoya cornosa


Posliinikukka - hoya cornosa - Porslinsblomma


Viimevuonna vaihdoin hänelle isomman ruukun, ja sen myötä hän ei enään mahtunut portaiden ikkunalaudalle. Ja seurauksena on ollut kukaton vuosi.

Muuten hän vaikuttaa voivan oikein hyvin, kasvaa kyllä pituutta ja sillai.


6 kommenttia:

 1. Se voi olla että hän on vain tyytymätön paikkaansakin. Mä sain yhden vanhan posliinikukan mikä ei koskaan kukkinut, siis kymmeniin vuosiin, mutta mun keittiön ikkunalla se kukkii ihan koko ajan. Eikä sitä haitannut mullanvaihdotkaan, innostui vaan. Se tarttee paljon valoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää Minttu, yritän vaihtaa ruukun jotta saisin sen mahtumaan taas ikkunalaudalle - kiitos vinkistä. Ilmoitan sitten viimeistään ensivuoden helmikuussa miten meni. =)

   Poista
 2. Taitaa posliinikukat olla hiukan ronkeleita asukkeja. Minun posliinikukkani on valoisalla ikkunalaudalla, mutta ei kuki eikä oikeastaan pahemmin kasvakaan. Kyllä se elossa on, mutta jotenkin paikalleen jämähtänyt. Pitäisikö sitä alkaa uhkailemaan kompostiin joutumisella, josko sitten heräisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, mitäkähän sinun posliinikukkaa vaivaa... Kannattaa varmaan vähän uhkailla, eikö ne just niillä konsteilla lähde toimimaan. =)

   Poista
 3. Minun posliinikukkani kyllä kasvavat ihan hyvin,mutta olisikohan paikka kuitenkin liian vähävaloinen,kun eivät ole koskaan kukkineet :c

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikkunalaudalla viihtyvät, yleensä ainakin. Yritä siirtää, ehkä se piristyy ja alkaa kukkia.

   Poista

Ilahdun todella paljon kun jätät kommentin! Kiitos!
Jag blir jätte glad när du lämnar en kommentar! Tack!