lauantai 7. syyskuuta 2013

Wou mikä päivä!

Yöllä havahduin että päätä särkee (kuten yleensä minulle oli taas tulossa migreeni...) Sitten muistin että minulla oli kisat (koulukisat, ekat kahteen vuoteen, enkä muutenkaan ole mikään hirmu rutinoitunut kisaaja) joten hamusin yölaatikosta lääkettä.

Sitten alkoi kohmeiset aivot vähäsen toimimaan, ja tajusin että oli vähän turhan valoisaa ollakaseen yö. Avasin silmät, jepp, kello oli 6.15 eli eikun ylös ja kahvia kettämään.

Klo 6.30 olin tallissa, ruokin hevoset ja aloin valmistelemaan omaa heppakultaa kisoihin. Klo 8 hevonen autoon ja auto kohti kisapaikkaa.

Aurinko paistoi, ihmiset oli mukavia ja ilokseni huomasin että hevoseni, joka viime kisoissa kaksi vuotta sitten siis, käyttäytyi harvinaisen mielenkiintoisesti, oli nyt rennon letkeä ja erittäin yhteistyökyvyllinen! Jei!

Itse suoritus oli hyvä (ei loistava) ja rento (ehkä liiankin rento) ja wou, olin melko tyytyväinen (se on harvinaista)!

Koti treenit pari viikoa sitten
(Kuvia kisoista jälkikäteen, jos ne läpäisee tiukan tarkastuksen)

No se siitä, mutta sitten pääasiaan, eli puutarhaan! 

Kotona auringossa jatkui puutarhahommat. Sain tehtyä saunan päädyn mihin istutin kolme Karhunvatukkaa ja niiden eteen Kuukausimansikkaa 'Alexandria'.  Eli se oli ennen "keltainen" penkki, mutta nyt se saa olla "herkku" penkki.

En tiedä mikä minulla on, jokin juttu, että tänä kesänä olen todella moneen paikkaan istuttanut kuukausimansikkaa reunuskasveiksi. Myös vanhassa kukkapenkissä se on maapeitekasvina ja on vallanut jo koko penkin.... en tiedä onko hyvä juttu. Se on sitäpaitsi metsästä otettu metsämansikka joka kulovalkean tavoin leviää.

Huomenna jatkuu puutarhahommat. On taas läjäpläjä ale perennoja jotka pitäisi istuttaa... puhumattakaan sipuleista, mutta niiden istutusta pitäisi vielä vähän jaksaa pitkittää.


8 kommenttia:

 1. Upea hevonen sinulla. Kyllä tuolla kelpaa ratsastaa ja kisata. Metsämansikka on ihan hyvä maanpeitekasvi sopivassa paikassa ja ihanat pienet, mutta ah niin hyvänmakuiset mansikat tulevat kaupanpäälle.

  VastaaPoista
 2. Energisyytesi on kadehdittavaa! Onnea kisoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaalean vihreää! Itse en kyllä koe itseäni mitenkään energisenä ihmisenä.... =)

   Poista
 3. Vilken fin bild på dig och din häst!
  /Cika

  VastaaPoista
 4. Sinulla on tosi hieno hevonen. Ahomansikka on erinomainen ja leviävä peitekasvi. Leviää kyllä vähän liiankin tehokkaasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tätä vähän tarkoitin, Ahomansikka leviää liian tehokkaasti tällä hetkellä mun kukkapenkissä. No, on se parempi ja helpompi kitkeä kun esim. vuohenputki. =)

   Poista

Ilahdun todella paljon kun jätät kommentin! Kiitos!
Jag blir jätte glad när du lämnar en kommentar! Tack!