keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Pettynyt - Besviken

Odotin kun kuuta nousevaa että tämä kaunis kurjenmiekka, iris Black Dragon, avaisi kukkansa, ja mikä pettymys... Kuten nimi enteilee, tämän piti olla miltei musta. Onko se sun mielestä musta? Ei ainakaan minun mielestä... saakeli! Odotin vain vissiin puolitoista vuotta huomatakseni että väärän iriksen sitten ostin... mukavaa.

Jag gick här och vänta och vänta på att denna vackra Iris, iris Black Dragon, skulle öppna sina blommor, och oj vilken besvikelse.... Som man kanske förstår på namnet så borde den här vara nästan svart. Är den svart tycker du? Jag tycker inte det... sablar! Jag väntade väl i ett och ett halvt år bara för att märka att jag har köpt fel iris... trevligt.

6 kommenttia:

 1. Nuo ovat harmittavia juttuja, tiedän! Minäkin odotin pari vuotta yhtä valkoista iiristä avautuvaksi ja kun se viimein puhkesi kukkaan, se olikin keltainen. Olihan sekin nätti, mutta ei varmasti sen valkoisen veroinen, jota odotin.
  Kai näitä aina tulee ja on vain otettava vastaan, mitä tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kai näitä tulee, mutta harmittaa kuitenkin. =)

   Poista
 2. Niin, tuo on just ärsyttävää... Kukkien palautusoikeus ei taida ulottua parin vuoden päähän. Tai en tiedä. Pioneillekin semmoinen olisi tarpeellinen. Sitten toinen, mikä on ärsyttävää, on se että pionitarhat ainakin voi vaihdella niitä nimiä aika mielivaltaisesti. Samalla nimellä voi olla myynnissä viittä eri pionia. Miksei iiriksiäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo vähän on ärsyttävää, varsinkin kun odottaa niin kauan. Ja mulla on vielä nimilappu kuvalla varustettu jäljellä - se on ihan musta nimilapussa se kukka, ei ollenkaan nyt tuon näköinen. Höh!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Mmmm... onhan se kaunis tuokin, mutta...

   Poista

Ilahdun todella paljon kun jätät kommentin! Kiitos!
Jag blir jätte glad när du lämnar en kommentar! Tack!