sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Seuranta Lila Käpy - Följeslag Lila Kotten

Ette voi arvata kuinka paljon minua ketutti ja ärsytti että kevään paras päivä meni sitten junassa istuskellen... siis olisin voinut kiroilla niiiiiin paljon.... Ja mitä se hyödyntää... Pitäisi oikeasti miettiä muuttoa jonnekin aurinkoisempaan maahan, kun täällä suomessa ollaan niin jotenkin riippuvaisia ilmasta - tai siis minä ainakin olen. Harmittaa jokaikinen hetki jos ei saa olla auringossa, menee jo sairaalloiseksi...
Saavuin kotiin vasta klo 9 pintaan. Juoksin heti puutarhaan! Voi ei että oli tapahtunut niin paljon! Kolme päivää poissa, ja niin paljon olisi ollut mitä kuvata! Joo, valoa ei ollut joten kuvat sitten sen muikaiset.
Mutta Lila Käpy näytti nyt tältä...

Ni kan inte gissa hur mycket det retade och irriterade mig att vårens hittils bästa dag spenderar jag i tåget... alltså jag bara koka av irritation.... Och till vilken nytta... Jag tycker vi borde flytta utomlands, någonstans var solen lyser oftare, för här i finland är man på nå sätt så beroende av vädret - eller alltså åtminstone jag är de. Varje stund som jag inte kan spendera i solen harmar till en grad att jag undrar om de är lite sjukt....
Jag kom hem först vid kl 9 och sprang genast till trädgården! Oj nej vad de hade hänt mycket! Tre dagar borta och så mycket att fotografera! Men nej, den tiden fanns de inte tillräckligt med ljus så bilderna är ju inga vidare.
Men Lila Kotten ser nu ut så här.....

Lila Käpy - Lila Kotten

4 kommenttia:

 1. Mua jopa ärsytti viettää tallimatkat autossa edestakas kun menetti ulkona olemisesta n.30min :D
  Ompas kaunis tuo lila käpy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mun mielestä menee sairauden puolelle - että niin paljon ärsyttää kun menettää hetken tuota niin erikoista ilmiötä kun aurinko ja hyvä sää... =)
   kuulemma jokin scilla - pitää vielä selvittää mikä scilla niin sitten laitan postauksen siitä.

   Poista
 2. Minä täällä, joka sanoin että se on ruttojuuri, vedän sanojani takaisin. Nyt kun tuo lila käpy on aukaissut kukkiaan, niin ei se kyllä mikään ruttojuuri voi olla. Kaunishan se näyttää olevan. mielenkiinnolla jään odottamaan mitä siitä tulee, mut oiskohan jokin hyasintin tapainen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, näin se välillä vähän on... Yhtenä kesänä kasvatin todella komeaa puskaa yhdessä kukkapenkissä - loppukesästä kun puutarhuriystävä kävi kylässä kävi ilmi että rikkaruhohan se oli... =)
   Sama puutarhuri sanoin että Lila Käpy on jokin erikoinen scilla - kuulemma on ollut niillä myynnissä viime vuonna ja hän vähän muisteli että olisin ostanut sellaisen... olen jo ihan dementoitunut - oikeasti!

   Poista

Ilahdun todella paljon kun jätät kommentin! Kiitos!
Jag blir jätte glad när du lämnar en kommentar! Tack!