lauantai 16. kesäkuuta 2012

Vieras - Besök

Sain eilen viettää aikaa puutarhassa - ihanaa! Kaverina siellä oli tämä veijari... On häijyn näköinen, mutta, löysin sen kuolleena. Ei ulkoisia vaurioita, ihmettelen mitä sille on käynyt. Sitä paitsi hän on suuren näköinen kuvassa mutta oikeasti se oli aika pieni, noin 15cm pitkä ja todella kapea.

Fick igår spendera tid i min trädgård - härligt! Som komppis hade jag den här typen... Han ser farlig ut, men, jag hittade honom faktist död. Inge yttre skador, undrar vad som hade hänt den. Dessutom ser han stor ut, men han var ganska så pytteliten c. 15cm lång och jätte tunn.


Rantakäärme - natrix natrix - Snok

5 kommenttia:

  1. Jag har aldrig i mitt liv sett en snok; varje vår brukar vi ha besök av en huggorm som jag tror tillbringar vintern under stugan men i år hann den slinka in i skogen utan att jag såg en glimt av den.

    Ha en fin helg!

    Kram
    Sari från Puumuli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vi har som tur mera snokar än huggormar här. Man behöver liksom inte vara rädd för barnen och djuren då inte.
      Kram

      Poista
  2. KÄÄK! Minä saan aina käärmeitä tavatessani kaamean "kakkahalvauksen". Ei liiku kroppa mihinkään suuntaan,vaikka kuinka haluaisi pinkaista karkuun. Veikkaan kyllä,että kärmes pelkää vielä enemmän...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tähän käärmeeseen olis ollut hyvä aloittaa siedätys, se oli niin pieni ja kuollut että helposti olisit uskaltanut vaikka koskea siihen. =)

      Poista

Ilahdun todella paljon kun jätät kommentin! Kiitos!
Jag blir jätte glad när du lämnar en kommentar! Tack!