lauantai 30. maaliskuuta 2013

Kestää kestää...

...nimittäin kevään tulo... todella ärsyttävää! Onneksi kuitenkin päivät ovat olleet aurinkoisia ja jopa plussan puolella pari neljä tuntia päivässä, joten lumi ja jää sulaa kyllä, sentti sentiltä.

Kellarissa kasvaa ekaa kertaa latva-artisokkaa. Jännää!Jättiverbenan vauvat näyttää kuitenkin selvinneen, ei ehkä ihan jokainen ruukku mutta selkeästi yli puolet.

kuva otettu iPhonella

Istutin viime lauantaina dahliat ja kokeilen ekaa kertaa gladiolusta.Myös nimetön sipuli näyttää merkkejä elämästä!


Miehelleni kredittiä, komposti on pysynyt lämpimänä melkein koko kylmän talven!!


Ja tänään ihana mieheni leikkasi vähän omenapuuta.Ja lopuksi mun on pakko poiketa aiheesta. Olen nimittäin niin YLPEÄ kuusi vuotiaasta tyttärestäni joka on täysin hullaantunut ratsastukseen. (kuten tiedätte, ratsutus ja valmentaminen on minun leipätyöni) Tänään illalla hän tuli estetunnille mukaan, sen jälkeen hän kävi yhden tallikaverin kanssa pienen maastolenkin, sen jälkeen minun kanssa pitkän maastolenkin jossa ravattiin, laukattiin ja kiivettiin jyrkkiä ylämäkiä ja alamäkiä ja vielä sen jälkeen hän tuli maneesiin ratsastamaan kanssani. Ja lopuksi hän vielä halusi lainata minun hevosta. Hullu lapsi! =)
Minun hepparakas ja rakas tyttäreni


8 kommenttia:

 1. Onpas lapsi jaksanut yhdelle päivällä paljon heppajuttuja. Ei siis mikään hullu lapsi vaan heppahullulapsi (sanoo äiti, jonka tyttärestä tuli pesunkestävä heppahullu).

  VastaaPoista
 2. Ihania heppajuttuja lapsella :)
  Meillä etenkin esikoinen kinuaa hevon selkään,mutta nyt on ollut hevosteluissa taukoa,kun olin jokunen vuosi sitten melko pahassa ratsastusonnettomuudessa.. Itsellä kyllä tekee mieli ratsastamaan,mutta mies ja omat vanhemmat hiukan panevat hanttiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän, ei ole mukavaa kun tapahtuu onnettomuus. Mutta muuten hevostelu on hyvä harrastus.

   Poista
 3. Sinun vanhat jättiverbenat ovat jo noin hyvässä kasvussa ! Täytyykin käväistä kellarissa... meidän jättiverbenat on daaliajuurakoiden kanssa. Toivottavasti ovat hengissä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ihme kyllä jättiverbenat näyttää viihtyvän. Saa nähdä jos jaksavat kesään asti.

   Poista
 4. Minunkin tyttäreni oli heppahullu vielä n 2 vuotta sitten, viihtyi tallilla paljon. Ostimme oman hevosen, koska sitä niin kinusi ja nyt saan hänet sinne melkein väkisin raahata, hevonenkin on niin pässi, ettei toista jne..

  VastaaPoista

Ilahdun todella paljon kun jätät kommentin! Kiitos!
Jag blir jätte glad när du lämnar en kommentar! Tack!