lauantai 23. maaliskuuta 2013

Verrataampa vähäsen...Viimevuonna 21.3 olen mukamas nähnyt ensimmäisen perhosen! Nyt alan kuitenkin epäilemään että valehtelin, koska ulkona on yli metri lunta ja pakkasen puolella pysytään vuorokauden ympäri.

15.3.2012 olen mukamas leikannut omenapuut!! Mutta eikös ne saa ainostaan leikata kun lämpötila on plussan puolella... jokin tällainen muistikuva minulla on.

19.3 satoi lunta, mutta katsokaa, minulla on kukat ulkona, eli ei ole ollut pahoja pakkasia!

Eilen aamulla pensasmustikka näytti tältä. Ja eilen lauantaina 23.3.2013 oli ensimmäinen päivä pitkästä aikaa jolloin päivälämpötila nousu meillä juuri ja juuri plussan puolelle. Myös aurinko paistoi eli lumi suli melkoisen hyvin. Joten, ehkä se kevät nyt kuitenkin tulee... vaikka on luvatto todella kylmiä öitä.


6 kommenttia:

 1. Kyllä omenapuusi leikkausaika viime keväältä on mitä ilmeisemmin pitänyt paikkansa. Jos silloin ei ole ollut kovia yöpakkasi on leikkaus ollut täysin mahdollinen. Vaikka kysymyksesi olikin varmaan lähinnä retorinen. Kyllä huomaa, että vaikka lunta on vielä todella paljon niin väkisinkin aurinko sulattaa sitä joka päivä enenevässä määrin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh =) joo, lähinnä retorinen ja ärsytystä alleviivavana kysymys oli tarkoitettu. Mutta hei, ensi viikolla voi ehkä leikata tänä vuonna ne omenapuut, kun kerran on luvattu nyt vähän lämpimämpää keliä. Jei!!

   Poista
 2. Kyllä se kevät tulee, vaikka hitaalta näyttää...

  VastaaPoista
 3. TÄnään on jo mukavasti ollut plussalla lämpötila täälläpäin :)

  VastaaPoista

Ilahdun todella paljon kun jätät kommentin! Kiitos!
Jag blir jätte glad när du lämnar en kommentar! Tack!