lauantai 16. maaliskuuta 2013

Rahapuu - crassula ovata – Paradisträd

Nyt on rahat vähissä... Rahapuu (crassula ovata) joka pitäisi taas olla näitä helppoja kasveja, sen olen nyt tappamassa....hienoa. Viimeinen yritys elvytykseen on nyt mullan vaihto.

Yllä oleva teksti kirjoitettu viime vuonna, ja huonolta näyttää vieläkin. Ei ole ihan kuollut, mutta mietin jo että heittäisinkö sen kuitenkin kompostiin... Jostain syystä en kertakaikkiaan vaan osaa hoitaa Rahapuuta.

SurkeaakinSurkeamman näköinen Rahapuu

4 kommenttia:

 1. On sinulla pitkä pinna, kun jaksat odottaa rahapuun toipumista. Minä olisin jo nakannut kompostiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehkä olisi pitänyt heittää, mutta jotenkin säälin niitä... ja joskus ne oikeesti elpyvät, silloin tuntuu hyvältä. Ja kärsivät kasvit siirrän aina pois näköpiiristäni, jotten ärsyynny niiden huonosta kunnosta. =)

   Poista
 2. Rahapuuta ei saa kastella talviaikaan juuri lainkaan, sillä kastelu tuhoaa sen takuuvarmasti. Se saattaa näyttää siltä, kuin olisi janoon kuolemassa ja onkin itseasiassa saanut liikaa vettä. Voit ottaa lehdestä pistokkaan. Laita lehti hiekansekaiseen kaktusmultaan keväällä, mutta anna lehden ennen istutusta kuivahtaa päivän- pari, jotta se ehtii muodostaa kalluksen lehden tyveen,eikä näin ollen mätäne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No saakeli, kun juuri noin olen yrittänyt sitä hoitaa... jotain olen kuitenkin tehnyt väärin, selkeesti. Kiitos kuitenkin Kruunu Vuokko vihjeestä! =)

   Poista

Ilahdun todella paljon kun jätät kommentin! Kiitos!
Jag blir jätte glad när du lämnar en kommentar! Tack!